Etusivu

Nyrölätalo sijaitsee Keski-Suomessa, melko keskellä Uurainen-Petäjävesi-Jyväskylä kolmiota, reilusti maaseudulla. Kuitenkin vajaan puolen tunnin päässä kaupungin keskustasta. Olemme kuin Rooma, kaikki tiet tuovat Nyrölään, tuletpa sitten Muuramaesta, Petäjävedeltä, Uuraisilta, Tikkakoskelta tai Jyväskylästä, kaikki on lähellämme, automatkan päässä.

Mahdollistamme erilaisia tilaisuuksia. Talo kulkee niin arjessa kuin juhlassakin kyläläisten mukana, myös pidemmänkin matkan päästä tuleville. Tilat muuntautuvat joustavasti muutaman hengen kokoontumisista aina lähes parinsadan henkilön tilaisuudeksi. Omaa catering-palvelua Talolla ei ole, mutta hyviä yhseistyökumppaneita löytyy, joten voit kysyä tarjousta meiltä tai hankkia tarjottavat itse.

Lähes pihasta lähtevä Nyrölän luontopolku, tarjoaa ihania luontoelämyksiä ikään katsomatta ja on saumattomasti yhdistettävissä vaikka kokoustamiseen.

Nyrölätalon pihassa on vanha koulun urheilukenttä, joka on varsinkin kesäisin mainio paikka järjestää melkein mitä vain.

Kentältä on talvisin yhdyslatu Nyrölän metsiä ja peltoja halkovalle sivakointiuralle. Kenttä toimii myös lisäparkkina Luontopolulle läpi vuoden.

Talo

Pitkän koulu-uran taivaltanut Nyrölän koulu, on eläköityessään muuttunut kokouksien, tapahtumien ja juhlien mahdollistajaksi.

Sali

Entinen luokkahuone on juhlava tila pianoineen ja liitutauluineen, ollen kuitenkin rennosti lähestyttävissä.

Jumppis

Mahdollisuus kuntoiluun, kuitenkin notkeasti taittuu Salin kanssa juhlavaksi tilaksi.

Nurkka

On lähellä kaikkea, mutta kuitenkin aivan omassa rauhassa oleva tila. Tila muuntuu kokoustilasta, askartelu- tai neulonta pajaksi miksei myös ruokailutilaksi.

Linksu

Linksussa louskutat mattoa metrejä, huomaamatta ajan kulumista samalla maisemia ihaillen.

Keittiö

Palvelee parhaiten ruokien lämmityksessä ja esilelaitossa mutta tapeen tullen voit valmistaa myös ruokaa pieniä määriä. Reilulle sadalle hengelle löytyy astiat tarjoiluun.

Navetta

Ei mikään tavallinen navetta. Moni ei tätä pientä ihmettä, edes navetaksi tunnista. On ensimmäisenä vastaanottamassa tulijat.

TalonEki ja Minnamuori apujoukoineen ovat saaneet kyhättyä navetan liiteripäätyyn kahvilatilan. LiiteriKaffilasta voit ostaa kaffet/teen tai limukan, jäätelön tai perinteisen kahvileivän kera. SalonkiPuodissa voi istahtaa nauttimaan kaffet vaikka ruusukupista tai tehdä heräteostoksia. Kentän puoleisesta päästä löytyy myös uutukainen ulkohuussi helpottamaan tukalaa oloa.

Nyrölätalon piha

Antaa kaikkien kukkien kukkia. Kaikkea mahdollista ja lisää tulee kunhan isäntäväki ehtii kuopimaan ja kohentamaan.

Kenttä on kaikkien käytössä samoin kalliometsä kentän vieressä.

Yläpiha on käytössä tapahtumien, tilaisuuksien jne. aikana.